For the complete experience, please enable JavaScript in your browser.
Sindicatul Politistilor si Personalului Contractual din Baza de Reparatii Nave Braila
Emblema finala sind 1.bmpNava.bmpBaza.jpg
HomePagina de "RELAXARE"PrezentareStatutul S.P.P.C.dinB.R.N.Statutul S.P.P.C.dinB.R.N. pg.2Statutul S.P.P.C.dinB.R.N. pg.3Statutul S.P.P.C.dinB.R.N. pg.4Comitetul ExecutivPresedinteVicepresedinteVicepresedinteTrezorierSecretarMembruMembruModel adeziuneModel de retragereGalerie fotoActivitateActiuni in instantaActiuni sindicaleLegislatieLegiO.G.-uri si H.G.-uriOrdine ale ministrului M.A.I.Contracte, acorduri si regulamenteConventii intrnationalePregatire profesionalaPregatire specialitate MARINAComisiiComisia juridicaModel cerere asistare in coisiile de disciplinaModel cerere asistenta juridicaComsia socialaModele cereri de ajutoareComisia de cenzoriBilantContact
Din data de 01.08.2010 şi până în data de 01.08.2011 au fost acordate un număr de 8 ajutoare membrilor noştri de sindicat. Aici găsiţi lista cu membrii căora li sa acordat ajutoare şi cuantumurile acestor ajutoare
Memrii care au solicitat bilete de odihna la statiune date de Cartel Alfa au fost in numar de patru. Gasiti aici tabelul cu acestia.
În data de 30.10.2017, o delegaţie formată din Dl.Petruş Gorgovan ( Preşdinte SPPC din BRN), Dl. Dănilă Valentin Sandi ( Vicepreşedinte SPPC din BRN) şi Dl. Bizubac Eduard ( Vicepreşedinte SPPC din BRN) vor participala la o întâlnire cu Ministrul de Interne  Dna Carmen Daniela Dan în care se vor aborda probleme de natură salarială şi deblocare de posturi în cadrul B.R.N.
La ceastă întrevedere şi-a anunţat dorinţa de a participa şi Dl. Comisar şef de poliţie Florin Baştiurea  (Director B.R.N.) şi Dl. Chestor general de poliţie Ioan Buda inspector general al Poliţiei de Frontieră Române.
Întrevederea are loc în urma unor solicitări trimise de sindicatul nostru şi facilitată de  Dl.Valentin Riciu consilier al Ministrului de Interne.
Mai multe date despre acest eveniment vom face publice după întâlnire