Sindicatul Politistilor si Personalului Contractual din Baza de Reparatii Nave Braila
Emblema finala sind 1.bmp Nava.bmp Baza.jpg
HomePagina de "RELAXARE"Prezentare - StatutComitetul ExecutivPresedinteVicepresedinteTrezorierSecretarMembruMembruModel adeziuneModel de retragereGalerie fotoActivitateActiuni in instantaActiuni sindicaleBilanţ ContabilLegislatieLegiO.G.-uri si H.G.-uriOrdine ale ministrului M.A.I.Statut, contracte, acorduri si regulamenteConventii intrnationaleContact
Din data de 01.08.2010 şi până în data de 01.08.2011 au fost acordate un număr de 8 ajutoare membrilor noştri de sindicat. Aici găsiţi lista cu membrii căora li sa acordat ajutoare şi cuantumurile acestor ajutoare
Memrii care au solicitat bilete de odihna la statiune date de Cartel Alfa au fost in numar de patru. Gasiti aici tabelul cu acestia.
În data de 30.10.2017, o delegaţie formată din Dl.Petruş Gorgovan ( Preşdinte SPPC din BRN), Dl. Dănilă Valentin Sandi ( Vicepreşedinte SPPC din BRN) şi Dl. Bizubac Eduard ( Vicepreşedinte SPPC din BRN) vor participala la o întâlnire cu Ministrul de Interne  Dna Carmen Daniela Dan în care se vor aborda probleme de natură salarială şi deblocare de posturi în cadrul B.R.N.
La ceastă întrevedere şi-a anunţat dorinţa de a participa şi Dl. Comisar şef de poliţie Florin Baştiurea  (Director B.R.N.) şi Dl. Chestor general de poliţie Ioan Buda inspector general al Poliţiei de Frontieră Române.
Întrevederea are loc în urma unor solicitări trimise de sindicatul nostru şi facilitată de  Dl.Valentin Riciu consilier al Ministrului de Interne.
Mai multe date despre acest eveniment vom face publice după întâlnire
Adaugă text aici
  În data de 24.03.2018, S.P.P.C. din B.R.N. Braila a participat la un miting de protest, alături de alte sindicate din Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Justiţiei ( Penitenciare) si cei din Federaţia Sindicatelor Medicilor Anatomo-Patologi.    Protestul a început în faţa Ministerului Afacerilor Interne, urmat de un marş spre Piaţa Victoriei a unui număr de 10 000 de oameni, aceştia oprinduse în faţa Guvernului României.      Poliţiştii au avut în principal două solicitări: 1. O salarizare  echitabilă  aşa cum se  prevede  în  anexa 6,    anexa 8, din Legea 153/2017 Legea salarizării, care să fie aplicată şi în sistemul de apărare, siguranţă şi ordine publică; 2. Condiţii de lucru mai bune pentru poliţişti.