Sindicatul Politistilor si Personalului Contractual din Baza de Reparatii Nave Braila
Emblema finala sind 1.bmp Nava.bmp Baza.jpg
HomePagina de "RELAXARE"Prezentare - StatutComitetul ExecutivPresedinteVicepresedinteTrezorierSecretarMembruMembruModel adeziuneModel de retragereGalerie fotoActivitateActiuni in instantaActiuni sindicaleBilanţ ContabilLegislatieLegiO.G.-uri si H.G.-uriOrdine ale ministrului M.A.I.Statut, contracte, acorduri si regulamenteConventii intrnationaleContact
images.jpg cartel.jpg fed.jpg epu.gif
Sindicatul Politistilor si Personalului Contractual din Baza de Reparatii Nave Braila (S.P.P.C. din B.R.N. Braila) este sindicatul reprezentativ din cadrul acestei unitati, constituit in scopul apararii drepturilor si promovarii intereselor profesionale, economice, sociale, ale membrilor sai, prevazute in legislatia nationala, in tratatele, acordurile si conventiile internationale la care Romania este parte, in contractele si acordurile colective de munca, cat si in legislatia muncii existenta in domeniu.
Scurta prezentare a sindicatului
Afiliere
La nivel de ramura, S.P.P.C. din B.R.N. Braila este membru fondator al F.S.N.P.P.C., la nivel national este afiliat la Confederatia Sindicala "CARTEL ALFA" iar la nivel international la E.P.U. (European Police Union) si la EUROFEDOP.
Emblema finala sind 1.bmp
Parteneri
Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (S.N.P.P.C.), din Ministerul Administratiei si Internelor, este singurul sindicat cu reprezantivitate proprie la nivelul acestui minister. S.N.P.P.C. a fost intemeiat in anul 2004, iar in prezent , are 69 de Birouri Teritoriale cu un total de peste 55000 de membri, in toata tara.
Sigla FSNPPC.bmp
Actele de constituire , modificare şi reprezantitivitate a sindicatului le puteţi consulta pe această pagină dând clik pe denumirile acestora.